Manavgat'ta Yangın Son Dakika / Son Dakika: Manavgat'ta büyük yangın! Korkutan haberler ... : Bakanlar olay yerine gelerek son durum ile ilgili olarak açıklamalar gerçekleştirdi.

Manavgat'ta Yangın Son Dakika / Son Dakika: Manavgat'ta büyük yangın! Korkutan haberler ... : Bakanlar olay yerine gelerek son durum ile ilgili olarak açıklamalar gerçekleştirdi.. Haberler gündem haberleri son dakika haberi. Manavgat'ta yangın sürüyor, bölgede hava durumu. Yaşam 28.07.2021 | 13:10 son daki̇ka: Manavgat'ta dün başlayan yangın ilerledikçe oluşturduğu tahribat daha da artıyor. Bakanlar olay yerine gelerek son durum ile ilgili olarak açıklamalar gerçekleştirdi.

Dünyadan en son haberler, türkiye'den son dakika gelişmeleri, günün öne çıkan gündem haberleri, dünya ekonomi piyasalarından flaş haberler, en yeni spor haberleri ve magazin dünyasından son olaylar cnn türk'te. Alevler bölgedeki elektrik santraline yaklaşmış durumda. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi. Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın 07.07.2021 11:18 son dakika gündem haberi: Oymapınar barajında 10 kişinin mahsur kaldığı bilgisi var.

SON DAKİKA: Antalya Manavgat'ta yangın CANLI YAYIN son ...
SON DAKİKA: Antalya Manavgat'ta yangın CANLI YAYIN son ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu.bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Son dakika haberi olarak gündeme gelen yangınlar sebebiyle önemli derecede alan zarar gördü. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi. Antalya manavgat'ta yangın canli yayin son durum! Manavgat'ta dün başlayan yangın ilerlemeye devam ediyor. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu.

Haberler gündem haberleri son dakika haberi.

Haberler gündem haberleri son dakika haberi. Oymapınar barajında 10 kişinin mahsur kaldığı bilgisi var. İşte, antalya manavgat yangın canlı görüntüler ve son dakika gelişmeleri. Manavgat'ta yangın sürüyor, bölgede hava durumu. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 ayrı bölgede çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Manavgat'ta dehşet verici yangın | son dakika haberantalya'nın manavgat ilçesindeki yangına, çevre illerdeki ekiplerin de desteğiyle karadan ve havadan müdah. Haberler > türkiye haberleri > manavgat'ta büyük yangın: Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Afad ekibimiz yolda, tahliye etmek için çalışıyoruz açıklamasını yaptı.bakan pakdemirli, antalya'da 18 köy. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu.bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Alevler bölgedeki elektrik santraline yaklaşmış durumda.

Santral görevlilerinin paylaştıklarına göre acil önlemler alınmazsa antalya ve çevresine elektrik sağlamak zora girecek. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak yerleşim yerlerine indi. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu.bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı.

Manavgat'ta orman yangını - Son Dakika
Manavgat'ta orman yangını - Son Dakika from foto.sondakika.com
Yerleşim yerleri için risk oluşturan alevler rüzgarın etkisiyle hızlı bir şekilde yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 ayrı bölgede çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Görevlilerin açıklamalarına göre eğer önlem alınmazsa antalya ve çevresine elektrik sağlamak zora girecek. Bölgedeki elektrik santraline kadar yaklaşan yangına santral görevlileri kendi imkanlarıyla müdahale ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Haberin tüm fotoğraflarıtarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya'daki orman yangınında bir kaybımız var. Havadan ve karadan müdahalelerle manavgat yangını söndürme çalışmaları. Manavgat'ta dehşet verici yangın | son dakika haberantalya'nın manavgat ilçesindeki yangına, çevre illerdeki ekiplerin de desteğiyle karadan ve havadan müdah.

Manavgat'ta dün başlayan yangın ilerledikçe oluşturduğu tahribat daha da artıyor.

Oymapınar barajında 10 kişinin mahsur kaldığı bilgisi var. Manavgat'ta çıkan yangın elektrik santrali yakınlarına kadar geldi 29.07.2021 15:11 gelen son dakika haberine göre manavgat'ta dün başlayan yangın ilerledikçe oluşturduğu tahribat daha da artıyor. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu.bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. İşte, antalya manavgat yangın canlı görüntüler ve son dakika gelişmeleri. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediyor. Bakanlar olay yerine gelerek son durum ile ilgili olarak açıklamalar gerçekleştirdi. Alevler bölgedeki elektrik santraline yaklaşmış durumda. Havadan ve karadan müdahalelerle manavgat yangını söndürme çalışmaları. Kent merkezine kadar sıçrayan alevler büyük paniğe neden oldu. Haberin tüm fotoğraflarıtarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya'daki orman yangınında bir kaybımız var. Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Haberler gündem haberleri son dakika haberi.

Maalesef 82 yaşındaki bir vatandaşımız vefat etti. Haberin tüm fotoğraflarıtarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya'daki orman yangınında bir kaybımız var. Manavgat'ta yangın sürüyor, bölgede hava durumu. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak yerleşim yerlerine indi. Son dakika › güncel › son dakika:

SON DAKİKA: Antalya Manavgat'ta korkutan yangın! Antalya ...
SON DAKİKA: Antalya Manavgat'ta korkutan yangın! Antalya ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Manavgat'ta dün başlayan yangın ilerlemeye devam ediyor. Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen kalemler mahallesi küle döndü antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediyor. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi. Afad ekibimiz yolda, tahliye etmek için çalışıyoruz açıklamasını yaptı.bakan pakdemirli, antalya'da 18 köy. Maalesef 82 yaşındaki bir vatandaşımız vefat etti. Manavgat'ta yangın sürüyor, bölgede hava durumu. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu.

Yaşam 28.07.2021 | 13:10 son daki̇ka:

Santral görevlilerinin paylaştıklarına göre acil önlemler alınmazsa antalya ve çevresine elektrik sağlamak zora girecek. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak yerleşim yerlerine indi. Manavgat'ta çıkan yangın elektrik santrali yakınlarına kadar geldi 29.07.2021 15:11 gelen son dakika haberine göre manavgat'ta dün başlayan yangın ilerledikçe oluşturduğu tahribat daha da artıyor. Haberler gündem haberleri son dakika haberi. Maalesef 82 yaşındaki bir vatandaşımız vefat etti. Manavgat'ta dün başlayan yangın ilerlemeye devam ediyor. Manavgat'ta dehşet verici yangın | son dakika haberantalya'nın manavgat ilçesindeki yangına, çevre illerdeki ekiplerin de desteğiyle karadan ve havadan müdah. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediyor. Yerleşim yerleri için risk oluşturan alevler rüzgarın etkisiyle hızlı bir şekilde yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 ayrı bölgede çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Manavgat'ta dün başlayan yangın ilerledikçe oluşturduğu tahribat daha da artıyor. Alevler bölgedeki elektrik santraline yaklaşmış durumda. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.